Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Widget HTML #1

Yapay Oyun Enigma Fragman

Almanların çok gizli bir biçimde şifrelediği bu yazışmalar İngilizlere ve müttefiklerine. Film zamanında çok gizli tutulan bir konuyu ele aldı ve bu bilgiler 50 yıl boyunca saklanmış.


The Imitation Game Yapay Oyun Fragman Turkce Altyazili Youtube

1823 kullanıcı Enigma filmini izledi Filmi Ekleyen.

Yapay oyun enigma fragman. İngilizler ve Naziler daha doğrusu dünya hakkında belkide hiç bilmediğiniz tarihsel bilgileri öğreneceksiniz. Iyi kurgulanmis bir filme basarili oyunculuklar da eklenince bizi hiç sikmayan kendisine baglayan bir biyografi filmi ile karsilasiyoruz. Fragmanlar 1 Görseller 36 Yorumlar.

Enigma - 2015 Fragman. Dünya Savaşı Nazi Almanyasının hâkimiyetinde birden çok cephede çok çetin biçimde devam etmektedir. Yapay Oyun - The Imitation.

Yapay Oyun - The Imitation Game fragmanı izle. Yapay oyun Enigma şifresi kadar Turingin sosyal uyumsuzluğu eşcinselliğini saklamaya çalışması ve karşılaştığı baskılar üzerine bir film. Dünya Savaşı Nazi Almanyasının hâkimiyetinde birden çok cephede çok çetin biçimde devam etmektedir.

Yapay Oyun 2014 fragman The Imitation Game. Uzun yorucu ve kimi zaman ümitsizlige düsülen bu yolda Alan Turing ve bir grup arkadasinin Alman enigma kodunun kirilmasinda ve savasin kazanilmasinda ki önemine taniklik edecegiz. İstihbaratı tüm yoğun çabalarına ve yüzlerce kişiyi çalıştırmasına rağmen Almanların kullandığı Enigma şifreleme sistemini çözmeyi başaramamıştır.

Türkçe Altyazılı 1080p IMDb 81. 893 kullanıcının favori filmi Filmi İzleyenler. Polis ceza kesiyor taksici vazgeçmiyor.

Filmi mükemmel kılan en büyük etken şüphesizki hikayenin gerçek olmasıdır. İngiliz İstihbaratı tüm yoğun çabalarına ve yüzlerce kişiyi çalıştırmasına rağmen Almanların kullandığı Enigma şifreleme sistemini çözmeyi başaramamıştır. Film Detay Fragman 1 Görsel 36 Yorum 106 Tavsiye3 Liste 84 Kadro Altyazılar.

Imitation of Life Kırık Hayatlar 1934 Çeviri İstekleri - kuzeydebiryer. Benedict Cumberbatch Charles Dance Keira Knightley Mark Strong Matthew Goode Senaryo. Nora Grossman Ido Ostrowsky Teddy Schwarzman Peter Heslop Diğer Adı.

Yapay Oyun The Imitation Game. Öncelikle Bu Tarz Dizi Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve. Yapay Oyun film fragmanı ve konusunu Hd izle.

YAPAY OYUN THE IMİTATİON GAME. Emojilerle Game of Thrones. Enigma ABD yapımı uyarlama sinema filmi.

Milliyette Gündem 12 Ağustos 2021 Eva Murati geri döndü. İngiliz İstihbaratı tüm yoğun çabalarına ve yüzlerce kişiyi çalıştırmasına rağmen Almanların kullandığı Enigma şifreleme sistemini çözmeyi başaramamıştır. Yapay Oyun 2014 The Imitation Game.

Enigma Türkçe Dublaj indir 2014 Filmleri. Dünya Savaşı Nazi Almanyasının hâkimiyetinde birden çok cephede çok çetin biçimde devam etmektedir. Yapım 2014 Filmleri İMDB Puanı 82 Tür Gerilim Filmleri Süre 015400 Dil Türkçe Dublaj Kategori Yabancı Filmler Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz.

Başrollerini Benedict Cumberbatch ve Keira Knightleyin paylaştığı filmin yönetmenliğini Morten Tyldum yapmaktadır. Yapay Oyun The Imitation Game Enigma 20 Şubat 2015 Gösterimden Kalkan Filmler - Splash. Dünya Savaşı sırasında Almanların şifreli haberleşmelerinin kodlarını çözen Alan Turingin Nazileri durdurma başarısı anlatılıyor.

Graham Moore Vizyon Tarihi Türkiye. Videomuzu Beğenip Abone Olursanız Seviniriz İzlediğiniz İçin Teşekkür Ederiz Alt kısımda Film Hakkında Yorumlarınızı BekliyoruzYAPAY OYUN KONUSUFilmi mükemm. Bu baskılar sonucunda Turing 1954 yılında ve 41 yaşında hayatını kaybetti.

265 Hata Bildir. The Imitation Game. 2014 yapımı film Türkiyede 20 Şubat 2015 tarihinde Enigma ismiyle vizyona girmiştir.

21 Temmuz 2020 İzlenme. Biyografi Dram Gerilim IMDB Top 250 Sava. Filmin ismi kimi yerlerde özgün adının birebir çevirisi olan Yapay Oyun olarak geçmektedir.

Game of Phones. Film Eleştirileri Slider 4 Mart 2015. Yapay Oyun - Enigma The Imitation Game 2014full hd film izle iyiseyirler diler.

Biyografi Dram Gerilim Süre.


Yapay Oyun Film Elestirisi Enigma Filmlerin Sesi


Enigma The Imitation Game Filmi Sinemalar Com


The Imitation Game 2014 Turkce Altyazili Fragman Dailymotion Video


Enigma The Imitation Game Fragman 1 Youtube


Enigma Yapay Oyun Tubazy Mp3 Indir Mobil Indir


Enigma The Imitation Game Fragman 1 Youtube


The Imitation Game Enigma Film Fragmani Ogun Haber Gunun Onemli Gelismeleri Son Dakika Haberler


The Imitation Game Enigma Youtube


The Imitation Game Izle 1080p Turkce Altyazili Izle 720p Film Izle The Imitation Game Movie The Imitation Game The Imitation Game 2014


The Imitation Game Enigma Fragman Ve Videolar Beyazperde Com


Posting Komentar untuk "Yapay Oyun Enigma Fragman"